پنل ورود ورود
نام کاربری :
رمزعبور :
از نو
 
تغییر رنگ پس زمینه
 
 
 
 
 
 
 
قلم
تغییر نوع قلم
1- نازنین
2- نسیم
3- یکان
4- کودک
5- Tahoma
6- Arial
سایز
A
A
A
A
A
A
A
FA
EN
هیدر
هیدر
هیدر

با هدف توسعه گردشگری غذا؛

ثبت ملی شیوه پخت 5 غذای سنتی اردبیل در دستور کار است

نویسنده : روابط عمومی 1398/10/29
میراث فرهنگی
50 0

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل گفت: «با هدف توسعه گردشگری غذا، ثبت ملی شیوه پخت 5 غذای سنتی در این استان عملیاتی می شود»

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل، نادر فلاحی امروز یکشنبه 29 دی ماه 98 با اعلام این خبر تصریح کرد: «این غذاها شامل قورقا، نخود قورماسی، خینگل، خشیل و ایمام آشی است.»

او افزود: «با توجه به اینکه ثبت ملی منجر به تثبیت اصالت جغرافیای تهیه یک غذا و معرفی آداب و رسوم و سنت های پیرامون آن است، پرونده برخی غذاها تکمیل شده و مابقی نیز در دست تهیه است.»

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اظهار کرد: « تاکنون شیوه پخت برخی غذاها به ثبت رسیده و این مهم زمینه‌ساز معرفی غذا در سطح ملی و بین الملل شده است.»

فلاحی اضافه کرد: « شیوه پخت و تهیه پیچاق قیمه، فطیر مشگین شهر، قره حالوا، کته، بال قیماق، باسترما پلو، شکلات رسته، شیرینی سه گوش، هدیک آشی و قوروت به ثبت ملی رسیده است.»

او با اشاره به ثبت شیوه تزئین تخم مرغ عید با عنوان بایرام یورماتسی افزود: « علاوه بر این در تمامی جشنواره‌ها و رویدادهای فرهنگی جاذبه‌های گردشگری غذا معرفی می‌شود که برجسته ترین آن جشنواره آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر است.»

 

 

گردشگری غذا

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل، نادر فلاحی امروز یکشنبه 29 دی ماه 98 با اعلام این خبر تصریح کرد: «این غذاها شامل قورقا، نخود قورماسی، خینگل، خشیل و ایمام آشی است.»

او افزود: «با توجه به اینکه ثبت ملی منجر به تثبیت اصالت جغرافیای تهیه یک غذا و معرفی آداب و رسوم و سنت های پیرامون آن است، پرونده برخی غذاها تکمیل شده و مابقی نیز در دست تهیه است.»

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اظهار کرد: « تاکنون شیوه پخت برخی غذاها به ثبت رسیده و این مهم زمینه‌ساز معرفی غذا در سطح ملی و بین الملل شده است.»

فلاحی اضافه کرد: « شیوه پخت و تهیه پیچاق قیمه، فطیر مشگین شهر، قره حالوا، کته، بال قیماق، باسترما پلو، شکلات رسته، شیرینی سه گوش، هدیک آشی و قوروت به ثبت ملی رسیده است.»

او با اشاره به ثبت شیوه تزئین تخم مرغ عید با عنوان بایرام یورماتسی افزود: « علاوه بر این در تمامی جشنواره‌ها و رویدادهای فرهنگی جاذبه‌های گردشگری غذا معرفی می‌شود که برجسته ترین آن جشنواره آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر است.»

 

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل، نادر فلاحی امروز یکشنبه 29 دی ماه 98 با اعلام این خبر تصریح کرد: «این غذاها شامل قورقا، نخود قورماسی، خینگل، خشیل و ایمام آشی است.»

او افزود: «با توجه به اینکه ثبت ملی منجر به تثبیت اصالت جغرافیای تهیه یک غذا و معرفی آداب و رسوم و سنت های پیرامون آن است، پرونده برخی غذاها تکمیل شده و مابقی نیز در دست تهیه است.»

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اظهار کرد: « تاکنون شیوه پخت برخی غذاها به ثبت رسیده و این مهم زمینه‌ساز معرفی غذا در سطح ملی و بین الملل شده است.»

فلاحی اضافه کرد: « شیوه پخت و تهیه پیچاق قیمه، فطیر مشگین شهر، قره حالوا، کته، بال قیماق، باسترما پلو، شکلات رسته، شیرینی سه گوش، هدیک آشی و قوروت به ثبت ملی رسیده است.»

او با اشاره به ثبت شیوه تزئین تخم مرغ عید با عنوان بایرام یورماتسی افزود: « علاوه بر این در تمامی جشنواره‌ها و رویدادهای فرهنگی جاذبه‌های گردشگری غذا معرفی می‌شود که برجسته ترین آن جشنواره آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر است.»

 

 

روابط عمومی
Date published: 12:00
10 / 10ScaleMaximum stars

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل، نادر فلاحی امروز یکشنبه 29 دی ماه 98 با اعلام این خبر تصریح کرد: «این غذاها شامل قورقا، نخود قورماسی، خینگل، خشیل و ایمام آشی است.»

او افزود: «با توجه به اینکه ثبت ملی منجر به تثبیت اصالت جغرافیای تهیه یک غذا و معرفی آداب و رسوم و سنت های پیرامون آن است، پرونده برخی غذاها تکمیل شده و مابقی نیز در دست تهیه است.»

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اظهار کرد: « تاکنون شیوه پخت برخی غذاها به ثبت رسیده و این مهم زمینه‌ساز معرفی غذا در سطح ملی و بین الملل شده است.»

فلاحی اضافه کرد: « شیوه پخت و تهیه پیچاق قیمه، فطیر مشگین شهر، قره حالوا، کته، بال قیماق، باسترما پلو، شکلات رسته، شیرینی سه گوش، هدیک آشی و قوروت به ثبت ملی رسیده است.»

او با اشاره به ثبت شیوه تزئین تخم مرغ عید با عنوان بایرام یورماتسی افزود: « علاوه بر این در تمامی جشنواره‌ها و رویدادهای فرهنگی جاذبه‌های گردشگری غذا معرفی می‌شود که برجسته ترین آن جشنواره آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر است.»

 

 

Starts: 10-29-1398
Ends: Duration:
P.O. Box:
Ardabil,
Iran

شماره تلفن : 4533234050

فکس : 4533232986

ایمیل : mirasardabil[at]gmail.cim

آدرس : اردبیل ،بزرگراه شهدا،حدفاصل فلکه ججین وپل علی آباد ;کدپستی5613951851

©   Copy Right 2016

تمامی حقوق برای اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل

آخرین بروز رسانی : 1398/11/30        IPRasa