پنل ورود ورود
نام کاربری :
رمزعبور :
از نو
 
تغییر رنگ پس زمینه
 
 
 
 
 
 
 
قلم
تغییر نوع قلم
1- نازنین
2- نسیم
3- یکان
4- کودک
5- Tahoma
6- Arial
سایز
A
A
A
A
A
A
A
FA
EN
هیدر
هیدر
هیدر

معاون گردشگری استان اردبیل

معرفی ظرفیت گردشگری غذا در اردبیل با جدیت دنبال می شود

نویسنده : روابط عمومی 1398/04/16
گردشگری
29 0

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل معرفی و شناساندن ظرفیت گردشگری غذا را یکی از برنامه های اولویت دار اداره کل عنوان کرد

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، صغری فرشی در کارگروه میراث فرهنگی شهرستان نیر به ضرورت توسعه گردشگری غذا با محوریت رویدادهای فرهنگی تاکید کرد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان متذکر شد: با توجه به تنوع غذاهای بومی محلی در استان اردبیل، این استان از ظرفیت کم نظیری در حوزه گردشگری غذا برخوردار است که بخش عمده ای از آن ناشناخته مانده است.

فرشی با اشاره به برگزاری جشنواره آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر افزود: این جشنواره توانسته در معرفی جاذبه های گردشگری غذا موثر عمل کند و شهرستان نیر از مسیر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل شده است.

او افزود: با این وجود معرفی گردشگری غذا محدود به جشنواره ها نبوده و تلاش بر این است که غذاهای سنتی در منوی هتل ها،  رستوران ها و مجتمع های بین راهی گنجانده شده است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اضافه کرد: گنجاندن غذاهای بومی، دم نوش ها، نان های محلی و محصولات لبنی و دامی تولیدی استان در منوی رستوران ها امتیازی برای ارتقا درجه رستوران ها محسوب می شود.

گردشگری غذا

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، صغری فرشی در کارگروه میراث فرهنگی شهرستان نیر به ضرورت توسعه گردشگری غذا با محوریت رویدادهای فرهنگی تاکید کرد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان متذکر شد: با توجه به تنوع غذاهای بومی محلی در استان اردبیل، این استان از ظرفیت کم نظیری در حوزه گردشگری غذا برخوردار است که بخش عمده ای از آن ناشناخته مانده است.

فرشی با اشاره به برگزاری جشنواره آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر افزود: این جشنواره توانسته در معرفی جاذبه های گردشگری غذا موثر عمل کند و شهرستان نیر از مسیر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل شده است.

او افزود: با این وجود معرفی گردشگری غذا محدود به جشنواره ها نبوده و تلاش بر این است که غذاهای سنتی در منوی هتل ها،  رستوران ها و مجتمع های بین راهی گنجانده شده است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اضافه کرد: گنجاندن غذاهای بومی، دم نوش ها، نان های محلی و محصولات لبنی و دامی تولیدی استان در منوی رستوران ها امتیازی برای ارتقا درجه رستوران ها محسوب می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، صغری فرشی در کارگروه میراث فرهنگی شهرستان نیر به ضرورت توسعه گردشگری غذا با محوریت رویدادهای فرهنگی تاکید کرد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان متذکر شد: با توجه به تنوع غذاهای بومی محلی در استان اردبیل، این استان از ظرفیت کم نظیری در حوزه گردشگری غذا برخوردار است که بخش عمده ای از آن ناشناخته مانده است.

فرشی با اشاره به برگزاری جشنواره آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر افزود: این جشنواره توانسته در معرفی جاذبه های گردشگری غذا موثر عمل کند و شهرستان نیر از مسیر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل شده است.

او افزود: با این وجود معرفی گردشگری غذا محدود به جشنواره ها نبوده و تلاش بر این است که غذاهای سنتی در منوی هتل ها،  رستوران ها و مجتمع های بین راهی گنجانده شده است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اضافه کرد: گنجاندن غذاهای بومی، دم نوش ها، نان های محلی و محصولات لبنی و دامی تولیدی استان در منوی رستوران ها امتیازی برای ارتقا درجه رستوران ها محسوب می شود.

روابط عمومی
Date published: 12:00
10 / 10ScaleMaximum stars

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، صغری فرشی در کارگروه میراث فرهنگی شهرستان نیر به ضرورت توسعه گردشگری غذا با محوریت رویدادهای فرهنگی تاکید کرد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان متذکر شد: با توجه به تنوع غذاهای بومی محلی در استان اردبیل، این استان از ظرفیت کم نظیری در حوزه گردشگری غذا برخوردار است که بخش عمده ای از آن ناشناخته مانده است.

فرشی با اشاره به برگزاری جشنواره آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر افزود: این جشنواره توانسته در معرفی جاذبه های گردشگری غذا موثر عمل کند و شهرستان نیر از مسیر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل شده است.

او افزود: با این وجود معرفی گردشگری غذا محدود به جشنواره ها نبوده و تلاش بر این است که غذاهای سنتی در منوی هتل ها،  رستوران ها و مجتمع های بین راهی گنجانده شده است.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اضافه کرد: گنجاندن غذاهای بومی، دم نوش ها، نان های محلی و محصولات لبنی و دامی تولیدی استان در منوی رستوران ها امتیازی برای ارتقا درجه رستوران ها محسوب می شود.

Starts: 04-16-1398
Ends: Duration:
P.O. Box:
Ardabil,
Iran

شماره تلفن : 4533234050

فکس : 4533232986

ایمیل : mirasardabil[at]gmail.cim

آدرس : اردبیل ،بزرگراه شهدا،حدفاصل فلکه ججین وپل علی آباد ;کدپستی5613951851

©   Copy Right 2016

تمامی حقوق برای اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل

آخرین بروز رسانی : 1398/04/27        IPRasa