

مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل؛
خلخال سومین قطب گردشگری در استان
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل در بازدید از طرح های گردشگری شهرستان خلخال گفت ؛ با به ثمر رسیدن طرح های گردشگری، خلخال به عنوان سومین قطب گردشگری استان معرفی می شود
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل ، نادر فلاحی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از پروژه درحال اجرای گردشگری در تفرجگاه ازناو خلخال گفت : در راستای تعریف چرخه گردشگری مطلوب با محوریت شمال تا جنوب و توسعه متوازن گردشگری در استان، اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری برنامه های کوتاه و بلند مدتی را از جمله توسعه طرح های گردشگری کشاورزی و عشایر در پارس آباد مغان، ایجاد طرح گردشگری سلامت در بیله سوار و طرح گردشگری 2 بهار در منطقه گرمی در دستور کار خود قرار داده است که متناسب با اقلیم منطقه و پتانسیل های موجود هدف گذاری شده اند.
وی با بیان اینکه شهرستان خلخال نیز به عنوان دروازه ورودی گردشگران از جنوب به استان اردبیل ، اظهار داشت: پروژه های گردشگری مهمی در این شهرستان با سرمایه گذاری بخش خصوص و تحت حمایت اداره کل میراث فرهنگی استان در حال اجرا است که پس از اتمام آن ها گام بزرگی در توسعه گردشگری منطقه برداشته خواهد شد و بزودی خلخال به عنوان سومین قطب گردشگری استان اردبیل معرفی می شود.
او با تاکید برتعریف گردشگری به عنوان محور توسعه استان ، افزود: با توجه به شرایط اقتصادی ناشی از تحریم های ظالمانه خارجی ، توسعه صنعت گردشگری می تواند در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی نقش مهمی داشته باشد .
فلاحی گفت: در راستای تلاش برای دستیابی به افزایش زمان ماندگاری گردشگران و خارج کردن گردشگری از بحث فصلی اجرای برنامه های طرح ملی زمستان بیدار در دستور کار این اداره کل قرار گرفته و تاکنون نیز موفقیت های بسیار خوبی از برگزاری برنامه های این جشنواره در مناطق مختلف استان کسب شده است.
فلاحی بیان کرد: همزمان با اجرای چند طرح بزرگ گردشگری در منطقه نمونه گردشگری ازناو خلخال از جمله پل معلق، قصرهای چوبی و احداث هتل و اقامتگاه های موقت، طرح مطالعاتی جامع این منطقه هم اکنون در دست اجرا بوده که با عملیاتی شدن آن زمینه برای توسعه و تکمیل زیرساخت های گردشگری مورد نیاز این تفرجگاه و امکان فراهم خواهد شد.
وی گفت: تلاش می کنیم با هدایت بخش خصوصی به اجرای طرح های گردشگری و تاسیسات اقامتی سازگار با طبیعت منطقه، در کنار حفظ فضای سبز و باغات موجود این منطقه زیبا از ظرفیت های گردشگری آن نیز به نحو احسن و با پرهیز از لطمه زدن به بوم زیست منطقه استفاده شود.
مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل همچنین از هزینه کرد 25 میلیارد ریال اعتبار در هشت ماه سال جاری برای ایجاد زیرساخت های گردشگری این شهرستان خبر داد وگفت: باتوجه به روند رو به رشد صنعت گردشگری خلخال اعتبارات مربوط به ایجاد زیرساخت های مورد نیاز در لکه های گردشگری این منطقه در آینده افزایش خواهد یافت.
