پنل ورود ورود
نام کاربری :
رمزعبور :
از نو
 
تغییر رنگ پس زمینه
 
 
 
 
 
 
 
قلم
تغییر نوع قلم
1- نازنین
2- نسیم
3- یکان
4- کودک
5- Tahoma
6- Arial
سایز
A
A
A
A
A
A
A
FA
EN
هیدر
هیدر
هیدر

مشاور باستان شناسی مدیر کل میراث فرهنگی استان اردبیل مطرح کرد؛

بازخوانی متون ادبی جهت ثبت ملی صنایع غذایی اردبیل

نویسنده : روابط عمومی 1397/09/10
میراث فرهنگی
43 0

مشاور باستان شناسی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل از بررسی و بازخوانی متون ادبی جهت شناسایی و ثبت ملی صنایع غذایی این استان خبر داد

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، حسن یوسفی پیش از ظهر شنبه با اعلام این خبر تصریح کرد: ثبت ملی صنایع غذایی از دشواری و پیچیدگی برخوردار بوده و یافتن سابقه تاریخی آن بر خلاف بناها و محوطه های تاریخی به سادگی امکان پذیر نیست.

او افزود: به دلیل اهمیت مطالعه سابقه تاریخی غذاها، از تمامی متون ادبی در این خصوص استفاده می شود تا با استناد به آن بتوان محدوده تاریخی شکل گیری و تهیه یک غذا را استخراج کرد.

مشاور باستان شناسی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اضافه کرد: در حال حاضر مطالعه سه غذای قووت و فطیر از مشکین شهر آغاز و هدیک آشی از اصلاندوز انجام شده و ضروری است شهرستان ها با مستندات پرونده آن را به اداره کل ارجاع دهند.

به گفته یوسفی در برخی مواقع یک غذا در چند منطقه تهیه می شود اما در صورتی که مطالعات جامعی در یکی از مناطق انجام شود می توان به عنوان اثر همان منطقه به ثبت رساند.

او تاکید کرد: استان اردبیل به لحاظ صنایع غذایی از غنای قابل توجهی برخوردار است که ثبت ملی می تواند به احیا و معرفی گسترده صنایع غذایی منجر شود.

ثبت ملی آثار

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، حسن یوسفی پیش از ظهر شنبه با اعلام این خبر تصریح کرد: ثبت ملی صنایع غذایی از دشواری و پیچیدگی برخوردار بوده و یافتن سابقه تاریخی آن بر خلاف بناها و محوطه های تاریخی به سادگی امکان پذیر نیست.

او افزود: به دلیل اهمیت مطالعه سابقه تاریخی غذاها، از تمامی متون ادبی در این خصوص استفاده می شود تا با استناد به آن بتوان محدوده تاریخی شکل گیری و تهیه یک غذا را استخراج کرد.

مشاور باستان شناسی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اضافه کرد: در حال حاضر مطالعه سه غذای قووت و فطیر از مشکین شهر آغاز و هدیک آشی از اصلاندوز انجام شده و ضروری است شهرستان ها با مستندات پرونده آن را به اداره کل ارجاع دهند.

به گفته یوسفی در برخی مواقع یک غذا در چند منطقه تهیه می شود اما در صورتی که مطالعات جامعی در یکی از مناطق انجام شود می توان به عنوان اثر همان منطقه به ثبت رساند.

او تاکید کرد: استان اردبیل به لحاظ صنایع غذایی از غنای قابل توجهی برخوردار است که ثبت ملی می تواند به احیا و معرفی گسترده صنایع غذایی منجر شود.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، حسن یوسفی پیش از ظهر شنبه با اعلام این خبر تصریح کرد: ثبت ملی صنایع غذایی از دشواری و پیچیدگی برخوردار بوده و یافتن سابقه تاریخی آن بر خلاف بناها و محوطه های تاریخی به سادگی امکان پذیر نیست.

او افزود: به دلیل اهمیت مطالعه سابقه تاریخی غذاها، از تمامی متون ادبی در این خصوص استفاده می شود تا با استناد به آن بتوان محدوده تاریخی شکل گیری و تهیه یک غذا را استخراج کرد.

مشاور باستان شناسی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اضافه کرد: در حال حاضر مطالعه سه غذای قووت و فطیر از مشکین شهر آغاز و هدیک آشی از اصلاندوز انجام شده و ضروری است شهرستان ها با مستندات پرونده آن را به اداره کل ارجاع دهند.

به گفته یوسفی در برخی مواقع یک غذا در چند منطقه تهیه می شود اما در صورتی که مطالعات جامعی در یکی از مناطق انجام شود می توان به عنوان اثر همان منطقه به ثبت رساند.

او تاکید کرد: استان اردبیل به لحاظ صنایع غذایی از غنای قابل توجهی برخوردار است که ثبت ملی می تواند به احیا و معرفی گسترده صنایع غذایی منجر شود.

روابط عمومی
Date published: 12:00
10 / 10ScaleMaximum stars

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، حسن یوسفی پیش از ظهر شنبه با اعلام این خبر تصریح کرد: ثبت ملی صنایع غذایی از دشواری و پیچیدگی برخوردار بوده و یافتن سابقه تاریخی آن بر خلاف بناها و محوطه های تاریخی به سادگی امکان پذیر نیست.

او افزود: به دلیل اهمیت مطالعه سابقه تاریخی غذاها، از تمامی متون ادبی در این خصوص استفاده می شود تا با استناد به آن بتوان محدوده تاریخی شکل گیری و تهیه یک غذا را استخراج کرد.

مشاور باستان شناسی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اضافه کرد: در حال حاضر مطالعه سه غذای قووت و فطیر از مشکین شهر آغاز و هدیک آشی از اصلاندوز انجام شده و ضروری است شهرستان ها با مستندات پرونده آن را به اداره کل ارجاع دهند.

به گفته یوسفی در برخی مواقع یک غذا در چند منطقه تهیه می شود اما در صورتی که مطالعات جامعی در یکی از مناطق انجام شود می توان به عنوان اثر همان منطقه به ثبت رساند.

او تاکید کرد: استان اردبیل به لحاظ صنایع غذایی از غنای قابل توجهی برخوردار است که ثبت ملی می تواند به احیا و معرفی گسترده صنایع غذایی منجر شود.

Starts: 09-10-1397
Ends: Duration:
P.O. Box:
Ardabil,
Iran

شماره تلفن : 4533234050

فکس : 4533232986

ایمیل : mirasardabil[at]gmail.cim

آدرس : اردبیل ،بزرگراه شهدا،حدفاصل فلکه ججین وپل علی آباد ;کدپستی5613951851

©   Copy Right 2016

تمامی حقوق برای اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل

آخرین بروز رسانی : 1397/09/27        IPRasa